Laatste Recensies


Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Wij hebben de kist voor thuis gedaan met onze kinderen van 7 en 10 en het was echt heel erg leuk! Met de spullen in de kist weet je de sfeer van een echte escape room goed te benaderen. Geen special effects natuurlijk, behalve wat geluiden via de meegeleverde tablet plus bluetooth box. Gewoon een mooi thema en een hoop goede spullen die in het thema passen. Mooi gemaakt! We hebben ook wat escape rooms voor thuis gedaan wat vooral bestond uit papier. Dit is echt heel anders door al die spullen in de kist. Veel meer het gevoel van een echte escape room. De puzzels waren ook voor onze kinderen (met af en toe wat hulp van ons) goed te doen.

Masja v, Ontsnapt, mrt 2021
5,0 Uitstekend - De Bagijnetoren

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Heerlijke avond gehad, kundige en leuke begeleiding en een leuke puzzeltocht!

Tim M, jan 2021
5,0 Uitstekend - De Bagijnetoren

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Voor 3 personen van ons vieren, was dit de eerste keer in een escaperoom. We hebben genoten! De toren, het verhaal, de inrichting, de gastheer, alles is compleet. En dat ook voor echte Delftenaren. Zeker een aanrader. We zijn nieuwsgierig naar de andere Escaperooms in onze stad..

Ilse K, jan 2021
4,8 Uitstekend - Red het Koninkrijk

Puzzels / Quests

4,5

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Topkamers

Sandra C, Ontsnapt, dec 2020
5,0 Uitstekend - Kerstkamer

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Het was super om met de kids op zoek te gaan naar het vliegpoeder

Armit D, dec 2020
4,7 Uitstekend - Kerstkamer

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

4,5

Personeel / Gamemaster

4,5

Was weer fantastisch.
We hadden al eerder een kamer gedaan, die was ook super. In t voorjaar komen we de seizoenskamer doen!

Jennifer O, Ontsnapt, dec 2020
5,0 Uitstekend - De Bagijnetoren

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Erg leuk en het uur vloog om
De andere escaperooms gaan we ook doen

astrid c, Ontsnapt, dec 2020
5,0 Uitstekend - Kerstkamer

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Super leuke kamer voor het gezin. Mooie kamers, mooi pand. Top begeleiding. Absolute aanrader! Hoe toepasselijk met een lockdown juist een escaperoom te doen!!

Vincent M, dec 2020
4,7 Uitstekend - De Bagijnetoren

Puzzels / Quests

4,5

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

4,5

Leuk opgezette escaperoom, vooral de locatie is erg origineel waardoor je je echt waant in de 16e eeuw. Wij waren met ons gezin(twee dochters van 12 en 15) . Aanrader!

Sander B, dec 2020
4,8 Uitstekend - Red het Koninkrijk

Puzzels / Quests

4,5

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Prachtige sfeer en creatieve kamers. Elke kamer is een eigen wereld opzich. Ook de puzzels waren erg creatief bedacht.

Tom R, Ontsnapt, dec 2020
4,7 Uitstekend - Kerstkamer

Puzzels / Quests

4,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Zonder enige techniek is het toch mogelijk om een hele leuke escaperoom te spelen.
We hebben enorm genoten van deze prachtige kamer!

Familie P, Ontsnapt, dec 2020
5,0 Uitstekend - Red het Koninkrijk

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Het was onze eerste keer, en we hebben genoten! Prachtige kamers, leuke puzzels, en heel vriendelijke ontvangst. Ik weet nu al dat dit niet de enige keer blijft!

Mai D, Ontsnapt, dec 2020
4,7 Uitstekend - Kerstkamer

Puzzels / Quests

4,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Super leuke mensen! Wat veel slotjes, maar wel echt weer een leuke kamer!

Mitchell L, dec 2020
4,8 Uitstekend - Kerstkamer

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

4,5

Personeel / Gamemaster

5,0

Mooie verhaalllijn [spoiler]. Misschien dat tegen het einde de muziek wat heftiger kan en wellicht dat bij het behalen van de schat, ook een triomfantelijk stuk muziek kan worden gespeeld? Tot de volgende keer!

Karst O, Ontsnapt, dec 2020

Antwoord van: DelftEscape
Beste Karst,
Dank je voor je mooie review. Blij om te lezen dat je zoveel plezier hebt beleefd aan de kerstkamer. Met betrekking tot de muziek kunnen wij je vertellen, dat we je advies onmiddellijk hebben opgevolgd en wordt de muziek heftiger(als je dat zo kan noemen tav kerstmuziek :) ),maar ook het einde is voorzien van een mooi extra passend einde voor beide uitkomsten.

4,7 Uitstekend - De Bagijnetoren

Puzzels / Quests

4,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

De kamer is erg leuk om te spelen en helemaal in thema.
De puzzels zijn afwisselend, niet al te moeilijk en zitten leuk in elkaar.
Kwam ook zeker dingen tegen die ik nog niet eerder heb gezien in andere escaperooms.
Het leuke ook bij deze kamer is dat je ook nog van alles hoort over de geschiedenis.
De host zijn ook erg vriendelijk :)

 Karin Wolters,  1 Beoordelingen, Ontsnapt, dec 2020

Antwoord van: DelftEscape
Beste Karin,
Dank je voor je mooie woorden, zijn erg blij dat jij je wederom vermaakt hebt bij ons.

4,5 Uitstekend - De Nachttrein

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

4,5

Personeel / Gamemaster

4,0

Prima Escape, genoten van de puzzels en de mooie decors.

Erik G, dec 2020
3,7 Heel Goed - Rat Rave

Puzzels / Quests

2,5

Sfeer / Perceel

4,5

Personeel / Gamemaster

4,0

De kamer heeft heel veel sfeer, wat goed bij het thema past. Doordat er meerdere kamers zijn, wordt deze sfeer op verschillende manieren gepresenteerd, wat de kamer ten goede doet. De puzzels zijn gevarieerd en gelukkig weinig sleutelsloten. Echter was niet altijd even duidelijk wat er verwacht werd of was de puzzel per abuis al opgelost voordat we wisten wat we precies moesten doen.
De gamemaster was erg aardig, hielp waar het nodig was en vertelde vol enthousiasme over escapeall.com, andere escape rooms en meer. Door het mondkapje was niet alles even goed te volgen, vooral bij de introductie van de kamer, maar dit was niet al te erg.

 Sven Verschoor,  1 Beoordelingen, Ontsnapt, dec 2020
5,0 Uitstekend - ELIXIR

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Een leuke escaperoom

Marian W, Ontsnapt, dec 2020
4,2 Heel Goed - De Gilde der Wijzen

Puzzels / Quests

4,5

Sfeer / Perceel

4,0

Personeel / Gamemaster

4,0
Maxime V, dec 2020
5,0 Uitstekend - ELIXIR

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0
Martijn L, dec 2020
5,0 Uitstekend - ELIXIR

Puzzels / Quests

5,0

Sfeer / Perceel

5,0

Personeel / Gamemaster

5,0

Geweldig hoe het spel werd geleid. Heel enthousiast en gepassioneerd. Verder erg goed over het concept nagedacht. Verhaal paste perfect bij de locatie

Marije W, Ontsnapt, dec 2020
*Recensies op de pagina's van Escape Rooms worden elke 24 uur bijgewerkt.