Latest Reviews


4.0 Very Good - The Wizard School

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0
Natascha H, Jun 2022
5.0 Excellent - Infinicorp Laboratory

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ja super leuk!!.

wesley r, Escaped, Jun 2022
4.3 Very Good - Theft at the Morgue

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Leuk ingerichte kamer met veel aandacht voor de sfeer. Materialen reageren soms niet helemaal naar behoren, maar de puzzels zijn wel tof om te doen. Persoonlijk vind ik het leuker dat er door middel van het puzzelen een verhaal ontstaat. Dat is hier niet zo.

Nadine V, Jun 2022
5.0 Excellent - De Bagijnetoren

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Geweldige locatie, goed meegedacht met het organiseren van een kinderfeest. Super begeleiding. De 8 jongens (11 jaar) hebben genoten!

Peggy P, Escaped, Jun 2022
3.7 Very Good - Space Hunter

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

2.0

Staff / Gamemaster

4.0

De kids hebben het onwijs leuk gehad. Wat ik wel bijzonder vond is dat we 152 eur hebben betaald voor een kamer waar de kinderen een uur hebben vertoefd en ik voor de twee kopjes koffie nog even moest afrekenen. Dat had best leuk geweest als dat erbij was.

R. S, Jun 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Leuke kamer met een best hoog moeilijkheidsniveau maar toch nog goed te doen. Vriendelijke mensen die ook graag horen wat je leuk of juist minder vond en daar ook wat mee doen. 👍

Jaron V, Jun 2022
4.3 Very Good - The Walking Death

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Marieke M, Jun 2022
4.8 Excellent - Escape room TIME

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Nikos C, Jun 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Martin K, Jun 2022
5.0 Excellent - De Juffer van Batinghe

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Danny V, Jun 2022
5.0 Excellent - The Wizard School

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Top ervaring! Echt super gedaan.

Rob S, Jun 2022

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

2.0

Ik denk dat je echt nog veel meer uit zo’n Harry Potter thema kan halen. Stel voor aan 10 mensen die enorm fan zijn van Harry Potter dat ze de kamer gratis mogen spelen en doe daarna een brainstorm met deze mensen over het thema, voeg 2 escape ontwerpers aan de brainstorm toe die kunnen kijken wat haalbaar is van alle ideeen die ontstaan en je kan denk ik echt een fenomenale kamer in dit thema maken, want dat verdiend zo’n thema als Harry Potter eigenlijk wel. Er zaten zeker leuke elementen in hoor, maar er kan echt nog veel meer uitgehaald worden, dus dat zou echt mijn tip zijn als je adverteert met “de enige Harry Potter escape room van Nederland” dan wil je ook écht iets spectaculairs neerzetten lijkt me en dat miste ik in deze kamer wel.

Fenna H, Jun 2022
5.0 Excellent - The Time Machine

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Remco N, Jun 2022
4.7 Excellent - De Bagijnetoren

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5
Eva A, Jun 2022
3.3 Good - ELIXIR

Puzzles / Quests

2.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

sommige onderdelen onduidelijk of niet logisch ([SPOILER VERWIJDERD])

renee R, Jun 2022
5.0 Excellent - Escape room TIME

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Jacobien v, Jun 2022
4.0 Very Good - The Walking Death

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0
Thijn d, Jun 2022
4.5 Excellent - 90 minutes

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Wij hebben met een groep van 16man ons 90 minuten mogen vermaken in de arcadehal met o.a. VR spellen (4 cubes). Erg vriendelijk personeel en veel verschillende spellen. Voor deze groepsgrootte was het een fantastische "prijs-belevingsverhouding".

Tom B, Jun 2022
4.3 Very Good - Escape room TIME

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.5
Rory O, Jun 2022
4.7 Excellent - Theft at the Morgue

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Theft at the morge is een uitdagende escaperoom, welke wij met nog 2 minuten op de klok succesvol hebben opgelost. De ondersteuning voor en tijdens onze quest door Romy was prettig en erg service gericht.

Eric V, Escaped, Jun 2022
*Reviews at Escape Rooms’ Pages are updated every 24 hours.